مهمترین اهداف مشاوره کسب و کار

یکی از مهمترین اهداف مشاوره کسب و کار، کمک به مشاغل برای بقا در دنیایی ست که رقابت در آن روز به روز شدت می گیرد. بنابراین شما به عنوان یک کارآفرین در میدانی که دیگران با سلاح های قوی و قدرتمند به آن وارد شده اند نیاز به یک پشتوانه و حامی دارید. شما باید بتوانید با استفاده از سلاحی مناسب در این میدان از بقای خود دفاع کنید. این سلاح در دستان مشاورین کسب و کار است.


بر اساس آمار و ارقام به ثبت رسیده می توان ادعا کرد که بیش از 70 درصد کسب و کارهایی که دارای مشاور کسب و کار هستند بیش از 5 سال عمر خواهند کرد. عبور کردن از مرز 5 سالگی برای یک کسب و کار بسیار مهم است و هدف مشاورین در واقع این است که شما را با مشاوره های اصولی و کارشناسانه از این مرز عبور دهند.


از دیگر اهدافی که مشاورین کسب و کار دنبال می کنند کمک به کسب و کارها برای صرفه جویی در وقت، انرژی و هزینه ای ست که برای رسیدن به هدف صرف می کنند. مشاورین کسب و کار شرایطی را برای شما فراهم می کنند تا با کمترین میزان خطا و بدون نیاز به آزمون و خطا کردن مسیری درست را از همان ابتدا طی کنید. این موضوع باعث خواهد شد تا هم در هزینه های شما صرفه جویی شود و هم در زمان کوتاه تری بتوانید به بازدهی دلخواه تان برسید.


اتخاذ تصمیمات منطقی و مهندسی شده در زمان مواجهه با چالش ها از مهمترین اهدافی ست که مشاورین کسب و کار دنبال می کنند. اگر می خواهید مانند یک حرفه ای رفتار کنید باید مشاورین حرفه ای در کنار خود داشته باشید وگرنه هیچ کسب و کاری با آزمون و خطا نتوانسته به موفقیت برسد.


مشاورین کسب و کار پیش از اینکه تصمیمی را اتخاذ کنید و مسیری را برای پیمودن انتخاب نمایید، انتهای آن مسیر را خواهند دید و چشم اندازی از آن به شما می دهند. در واقع آن ها با در نظر گرفتن فاکتورها و عوامل وابسته و تاثیر گذار می توانند یک تخمین نسبتا دقیق از آینده کسب و کارتان پیش از برداشتن هر قدم ارائه دهند.



تحلیل رقبا در راه اندازی استارتاپ


سعی کنید در موارد راه اندازی استارتاپ تحقیق کنید و اصطلاحا رقبای احتمالی تان را در صورت وجود تحلیل کنید و زیر ذره بین بگذارید و بررسی کنید افرادی که در حوزه مشابه شما فعالیت می کنند چگونه به موفقیت رسیده اند. نظر گرفتن از دیگران می تواند در این بخش بسیار راهگشا باشد.



  1. ثبت ایده به نام خود


شما باید سریعا ایده تان را به نام خود ثبت کنید. سعی کنید ایده تان را برای راه اندازی استارتاپ با افراد زیادی در میان نگذارید. افرادی زیادی با مرتکب شدن این اشتباه ایده شان به سرقت رفته است. ممکن است شما در طی مراحل تامین سرمایه در حالی که ایده تان را با دیگری در میان گذاشته اید متوحه شوید که او زودتر از شما برای راه اندازی استارتاپ اقدام کرده است. این مرحله را در صورتی که ایده تان بسیار یونیک و منحصر به فرد می باشد باید حتما طی کنید در غیر اینصورت چندان اهمیت ندارد.



  1. تولید نمونه اولیه در صورت ارائه محصول


اگر استارتاپ شما حول تولید یک محصول جدید می چرخد باید اقدام به تولید یک نمونه اولیه نمایید. این موضوع در مورد استارتاپ های خدماتی به شیوه ای دیگر صادق است. تولید نمونه اولیه و عرضه آن به بازار کمک می کند تا شما یک تحلیل حدودی در مورد واکنش و میزان استقبال خریداران و مشتریان از محصول خود داشته باشید. بنابراین تصمیم می گیرید که آیا آن را در سطح وسیع به تولید برسانید یا خیر.



  1. ثبت قانونی استارتاپ


تا این مرحله شما در حال آزمون و خطا و سنجش ایده خود بودید. چنانچه نتیجه آزمایشات اثر بخش بود می توانید برای راه اندازی قانونی استارتاپ خود اقدام کنید.



  1. امکان سنجی و تامین سرمایه مورد نیاز


امکان سنجی یکی از مراحل مهم راه اندازی استارتاپ است که نباید فراموش شود. شما برای اینکه یک استارتاپ راه اندازی کنید به مقدار مشخصی سرمایه نیاز دارید و باید از بابت تامین سرمایه مورد نیاز خیالی آسوده داشته باشید. امکان سنجی یا تهیه طرح توجهی شامل تمامی مواردی می شود که طرح شما در بر خواهد داشت. بنابراین سرمایه اولیه مورد نیازتان را می توانید تخمین بزنید. شما حتی می توانید با استفاده از طرح توجیهی اقدام به دریافت وام از بانک برای راه اندازی استارتاپ خود نمایید.


بنابراین سعی کنید در این مرحله از متخصصین حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید. شما می توانید به غیر از بانک سرمایه گذاران دیگری را هم برای راه اندازی استارتاپ خود پیدا کنید. چنانچه طرح توجیهی شما دقیق و اصولی باشد بی شک پیدا کردن سرمایه گذار کار سختی نخواهد بود.


توصیه می شود که برای طی کردن مراحل راه اندازی استارتاپ موفق باید حتما از مجموعه های حرفه ای و متخصص در این زمینه کمک بگیرید. داشتن دانش، مهارت، تخصص و تجربه در این زمینه می تواند احتمال موفق شدن شما را افزون کند.


 


آموزش نگارش بیزینس پلن


تصور کنید می خواهید یک ساختمان بسازید، آیا منطقی ست که بدون هیچ فکر و نقشه ای و بدون هیچ گونه زیر ساختی شروع کنید به آجر روی آجر گذاشتن؟ این دیوانه وار ترین کاری ست که می توان انجام داد و همه ما به خوبی می دانیم که در انتها چه چیز رخ خواهد داد.


نوشتن بیزینس پلن برنامه ای ست که به شما کمک می کند تا متوجه شوید آیا می توانید اصلا برنامه تان را شروع کنید یا خیر؟ شما بعد از نگارش بیزینس پلن متوجه می شوید که آیا اصلا ایده های شما ارزش سرمایه گذاری را دارند؟ آیا اصلا می توانید یک سرمایه گذار خوب جذب کنید؟ چگونه باید کسب و کارتان را توسعه دهید؟ اهداف بلندمدت و کوتاه مدت تان چیست؟ رقبای شما چه کسانی هستند؟ چه موانعی سر راه شما وجود دارد؟ تمامی این موارد از جمله مواردی هستند که پاسخ آن ها در بیزینس پلن نهفته است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *